Accesoriile pentru seminee si sobe, un kit care nu trebuie sa lipseasca din casa dumneavoastra

poza accesorii semineu set nichel

Accesoriile pentru semineu si soba  de la Artool sunt special concepute ca sa aduca in casa dumneavoastra atmosfera perfecta serilor reci, ele completand designul camerei cu mult gust si rafinament.

Accesoriile recomandate si comercializate de Artool au calitate superioara, sunt fabricate din nichel sau fier forjat, avand o rezistenta crescuta la caldura focului.

Deoarece tehnologia semineelor si a sobelor a evoluat foarte mult, consideram ca si aceste kituri de accesorii seminee si sobe au devenit un „must-have” in fiecare casa unde se utilizeaza un semineu sau o soba.

Care sunt componentele unui set accesorii semineu?

Setul, beneficiaza de un suport robust  cu baza stabila si 4 accesorii:

  • 1 carlig
  • 1 maturica
  • 1 lopatica pentru cenusa
  • 1 cleste

In plus fata de scopul pur practic, aceste seturi ofera un aspect estetic rafinat si creeaza un intreg, completand ambientul si incadrandu-se perfect si armonios in camera.

Care ar fi caracteristicile unui set de accesorii seminee si sobe?

  • Design ergonomic – acest set de unelte pentru semineu ofera tot ce aveti nevoie pentru ca sa obtineti un spatiu organizat si atractiv. Datorita faptului ca uneltele sunt fixate in fante speciale, ele sunt folosite si in scop DECORATIV, oferind un decor perfect.
  • Durabilitate si Rezistenta – aceste accesorii sunt confectionate din materiale foarte rezistente: NICHEL sau OTEL FORJAT de inalta calitate, suflate cu o pulbere REZISTENTA, pentru a le conferi UTILIZARE indelungata si aspect deosebit. Accesoriile rezista la temperaturi foarte ridicate, deci pot fi plasate in preajma focului, fara nici o problema.
  • Compatibilitate – datorita fixarii sale pe suport si in fante speciale, dar si a inaltimii de 66 cm, acest set se poate aseza oriunde doriti, deoarece se incadreaza in orice decor, fara sa deranjeze vizual sau sa ocupe spatiu.
  • Fiabilitate si manevrabilitate – cu ajutorul clestelui, puteti manevra lemnele cu usurinta, iar cu matura si lopatica, adunati rapid orice urme de aschii sau praf de pe podea.

Seturile de accesorii, datorita suportului sau si a faptului ca au niste fante speciale in care sunt asezate, pot fi amplasate oriunde in preajma semineului, datorita esteticii lor, vor decora cu succes spatiul din preajma.

Articole recomandate

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *