Unde poziționăm masa de machiaj acasă

unde-pozitionam-masa-de-machiaj-acasa

Crearea unui confort și comoditatea locuinței depind de mobila din casă. Alegerea mobilierului potrivit este unul dintre factori. Setul de mobilier, de regulă, este mai mult sau mai puțin același pentru toată lumea, deoarece într-un fel simți confortul în casa ta  și altfel într-o altă casă. Unul dintre lucrurile frumoase este masa de machiaj cu oglindă iluminată din spate. Acesta este mobilierul special pentru femei. Masa de machiaj de acasă ajută la crearea unui ansamblu interior complet al camerei. Diferitele configurații, cum ar fi blat de masă cu dulap și două  sau trei sertare în miniatură, cu și fără inserții, cu două dulapuri, cu oglindă detașabilă etc. cu model și un design discret, vor adăuga confort interiorului și vor deveni accentul  stilistic și practic pentru machiaj.

Masa de machiaj încăpătoare cu aspect strict amplasată în dormitor

Producătorii au creat modele mici de mese încăpătoare cu aspect strict, pentru a se potrivi și în încăperile mai mici. Designerii recomandă, de asemenea, să cumperi o oglindă separat în dormitoarele mici, pentru a economisi spațiul. Cel mai bine este să plasezi masa de machiaj în dormitor, deoarece scopul său este să te machiezi în intimitate. Decizia corectă ar fi să instalezi piesa de mobilier lângă fereastră, pentru că astfel, intră mai multă lumină și este mai convenabil să aplici machiajul. Oricine are camere mici în casă ar trebui să cumpere o masa de machiaj de dimensiuni mai mici, într-un design modern dar destul de funcțională.

Forma, iluminatul și scaunul

Poți discuta despre forma mesei de toaletă, dar principiul de bază este că trebuie să plasezi produse cosmetice și o oglindă pe ea. De asemenea, iluminatul și un scaun nu vor fi de prisos în acest ansamblu. Nu toți locuim în case în care există un loc special pentru instalarea unei mese de machiaj, dar dacă dai dovadă de ingeniozitate și creativitate, un astfel de loc poate fi găsit. O masă de toaletă simplă poate fi amplasată într-un alcov, departe de un loc în care oamenii merg des, pentru a-ți asigura un colț retras chiar și în haos.

Poate că nu există suficient spațiu în cameră pentru a instala o masă de toaletă. Fii puțin creativă și configurează un raft simplu pe care să îți poți pune toate produsele de machiaj și accesoriile. Atârnă un raft la o înălțime confortabilă, pune lângă el un scaun mic, pune o oglindă, iluminat și vei avea locul perfect pentru a te machia. O singură masă de toaletă nu este suficientă. Utilizează o oglindă mare atunci când îți aplici machiajul, pentru a-ți oferi o iluminare perfectă și îți va permite să vezi imaginea completă a machiajului.

Masa de machiaj amplasată la fereastră

Dacă machiajul arată perfect la lumina zilei, atunci va arăta impecabil și în alte tipuri de iluminări. Este important să încerci să instalezi o masă de machiaj în fața ferestrei, astfel încât lumina zilei să cadă direct pe față. În mod ideal, lumina ar trebui să cadă din toate direcțiile, deoarece cu o singură sursă, pe față vor apărea umbre, care vor distorsiona fața și vor deranja echilibrul la aplicarea machiajului. Toate sursele de lumină trebuie să fie plasate în față pentru a oferi o lumină strălucitoare, moale, care să cadă pe față. Deoarece soarele este o sursă ideală de lumină, utilizează becuri speciale care aproximează calitatea luminii solare. Aceste becuri sunt etichetate „lumină naturală” sau „spectru de lumină naturală”.

6687068 big-1

Masa de toaleta/machiaj, alba, cu oglinda si LED-uri, 94x43x141 cm

6687069 big

Masa de toaleta/machiaj, alba, cu oglinda si LED-uri, 130x43x143 cm

7612191 big

Masa de toaleta/machiaj, 2 sertare, 2 rafturi, cu oglinda, alba, 90x50x77/142 cm

Masa de machiaj amplasată în nișe sau băi spațioase

Ultima opțiune este mai puțin comună. Datorită necesității de a dota masa de machiaj cu sisteme de depozitare și de a găzdui un număr mare de obiecte mici, producătorii de mobilier nu recomandă abandonarea modelelor cu suporturi stabile, chiar dacă acestea sunt prinse de pereți. Diferențele pot apărea și în tipul sau numărul de sertare, forma blatului mesei, dimensiuni, greutate și modul în care este atașată oglinda. Pe lângă amplasarea obișnuită în dormitoare, mesele de machiaj pot fi ascunse în nișele coridoarelor sau băilor spațioase.

Articole recomandate

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *