Cum alegem masa de machiaj potrivită

Cum-alegem-masa-de-machiaj-potrivită

Cumpărarea unei mese de machiaj cu oglindă de toaletă și iluminare este visul prețuit al multor fete și femei. Iar când acest vis se împlinește, proprietara trebuie să o plaseze undeva cât mai confortabil, ferită de ochii indiscreți și să ofere multă lumină atunci când se machiază. Există multe modele, dar trebuie să alegi doar una. De obicei, această masă de machiaj este amplasată acolo unde oaspeții nu au voie. Adică în dormitor. Dar dacă preferi armonia în toate, atunci alege modelul de masa de machiaj care să se potrivească cu decizia stilistică generală a încăperii. Din fericire, astăzi există multe modele de mese de machiaj din care să alegi.

Odinioară considerată un articol de lux și prezentă doar în budoarul celor bogați, masa de machiaj se găsește acum în aproape fiecare dormitor. Amplasată la locul potrivit și atent selectată, nu numai că îndeplinește funcții decorative și practice, ci oferă și caracter și individualitate camerei.În funcție de design, mesele de machiaj sunt împărțite în mai multe categorii și multe subcategorii, dar poți afla care sunt cele mai populare. Ar trebui să ai cel puțin o idee vagă despre tipurile de mese de machiaj, pentru a decide care este cea potrivită pentru tine.

Masa de machiaj clasică

Acest tip de masa de machiaj este probabil una dintre cele mai căutate în acest moment.Este un mobilier stilat și elegant, cu o suprafață mare și o oglindă mare. În funcție de model, acestea pot fi fără sertare sau cu sertare, iar în ceea ce privește oglinda – poate fi amplasată central pe masa de machiaj sau pe toată lungimea acesteia. Mesele de machiaj clasice sunt compacte, confortabile si foarte elegante.Sunt potrivite atât pentru dormitoare mai mici, cât și pentru camere mai mari.

Cum-alegem-masa-de-machiaj-potrivită2

Masa de machiaj cu trei oglinzi

Particularitatea acestui tip de masă de machiaj este prezența a trei oglinzi.Masa în sine poate fi de diferite dimensiuni și are o coloană suplimentară cu sertare. De obicei, oglinzile sunt situate una – centrală și fixă, iar celelalte două – pliabile și ușor curbate la deschidere. Dacă ai un dormitor mai mare sau îți pasă de întreținerea părului și a feței, masa de machiaj cu oglinzi pliabile este pentru tine.

Masa-de-toaleta-machiaj-alba-cu-3-oglinzi-si-taburet-Vintage-90x40-cm-PHO5506-3 square

Masa de machiaj cu sertare și rafturi

Din punct de vedere al designului, acest tip de masa de machiaj se apropie foarte mult de birourile clasice sau de mesele consolă.Au spațiu amplu de depozitare și de obicei, au un număr de sertare extensibile la îndemână pe ambele părți. Specificul lor este o oglindă care fie se întinde pe lungimea mesei, fie este mobilă și poate fi introdusă sau scoasă de pe masa de machiaj după cum este necesar.

Masa de machiaj cu oglindă mică

Aceste tipuri de mese de machiaj sunt foarte compacte si elegante. Sunt o alegere potrivită pentru dormitoarele mici, deoarece nu ocupă mult spațiu. În funcție de model, acestea pot fi echipate cu picioare elegant curbate cu un sertar îngust amplasat pe mijloc și vin în mai multe nuanțe de culori. 

Masa de machiaj model scandinav

Dacă preferi o masa de machiaj mică sau un model cu multe spații de depozitare, atunci nu poți da greș și oferi spațiu suplimentar de depozitare cu masa de machiaj cu oglindă led, model scandinav.

Accesorii suplimentare

Dacă vrei o masa de machiaj potrivită pentru dormitorul tău, ar trebui să alegi și scaunul potrivit  pentru aceasta.Acesta poate fi un scaun tapițat de epocă, baroc sau art nouveau stilat și elegant, sau poate fi o bancă tapițată sau un taburet moale cu linii curate. Este important să alegi scaunul care îți este confortabil și care se potrivește cu stilul mesei de machiaj.Nu va fi rău dacă iei în considerare iluminarea suplimentară. Poți completa masa de machiaj cu iluminare cu LED pentru oglindă și poți plasa o lampă elegantă.

Articole recomandate

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *