4 aspecte de luat în considerare înainte de a cumpăra o piscină gonflabilă pentru copii

piscina-gonflabila-copii

A venit vara și este timpul să ne distrăm la soare! Dacă te gândești să achiziționezi o piscină gonflabilă pentru copii tăi, atunci e important să ai în vedere o serie de aspecte. Care sunt acestea? Vom vedea în continuare!

1. Ia în considerare spațiul disponibil

Cât de mare sau mică este curtea ta? O curte de mari dimensiuni nu este o cerință esențială pentru piscinele gonflabile. Important este să ai suficient spațiu, deoarece există o ofertă foarte cuprinzătoare de modele pentru toate gusturile și bugetele. 

Cu toate acestea, dimensiunea curții va determina dimensiunea piscinei gonflabile pe care o vei cumpăra. Asta deoarece pe lângă distracția în apă, vei avea pe parcursul verii și alte activități care necesită un minim de spațiu.

2. Alegerea formei și dimensiunii potrivite

Ținând cont de dimensiunea curții, vei trece la alegerea formei și dimensiunii potrivite. Aceasta este însă o etapă ușoară. Asigură-te că ai detaliile specifice despre caracteristicile pe care le dorești, mai ales dacă achiziționezi produsul online, pentru a evita greșeli care pot ajunge să fie costisitoare.

Prin urmare, dacă este posibil, verifică cifrele exacte în ceea ce privește dimensiunea și măsoară spațiul disponibil din curte. Evită să faci aproximări sau să-ți imaginezi doar unde vei plasa piscina. De asemenea, încearcă să ai răspunsuri cât mai exacte la întrebări precum: cine va folosi piscina? Ai nevoie de o piscină mică pentru copii sau una mare pentru adulți? Cât de des va fi folosită piscina?

3. Acordă atenție materialului 

Piscinele gonflabile au o reputație proastă din perspectiva duratei de viață, dar dacă ești dispus să alegi cel mai bun material, atunci poți diminua probabilitatea de deteriorare rapidă. Există foarte multe opțiuni de piscine gonflabile pe piață, dar pentru un produs de înaltă calitate, mergi pe varianta unei piscine care este fabricată cu un amestec de clorură de polivinil (PVC) și cauciuc. Piscinele gonflabile care au unul sau două straturi de PVC sunt adesea cele mai durabile.

4. Caracteristici încorporate și accesorii

Poți adăuga un plus de distracție alegând o piscină gonflabilă care are un joc de aruncat inele, un aspersor de apă și un tobogan de mici dimensiuni.

Cele mai căutate piscine sunt dotate cu tobogane și aspersoare. Aspersoarele de apă sunt de obicei conectate la un furtun; prin urmare, asigură-te că ai un furtun înainte de a cumpăra aspersorul.

Pentru tobogane, alege opțiunea care are o gaură de aer detașată, pentru a evita ca aceasta să se uzeze și să se rupă ușor. Dacă toboganul împarte aceeași gaură de aer cu restul piscinei, întregul ansamblu se poate prăbuși dacă toboganul se rupe sau se perforează.

Pentru a prelungi cât mai mult durata de viață a piscinei, asigură-te că ții la distanță toate obiectele ascuțite. Copiii ar putea dori să se joace cu jucării cu capete ascuțite în piscină, dar acest lucru este periculos atât pentru siguranța lor, cât și a piscinei.  

Accesorii pentru piscine gonflabile

Piscinele gonflabile pot fi însoțite de orice număr de accesorii esențiale și neesențiale. Câteva exemple:

  • Covorașe de sol pentru a proteja baza piscinei gonflabile
  • Un distribuitor de clor este un mic accesoriu plutitor conceput pentru a ține tabletele de clor, astfel încât acestea să se dizolve treptat în apă.
  • Sistemele de filtrare sunt esențiale pentru piscinele care depășesc o anumită dimensiune (în general, peste 3 m3). Poți alege între un sistem cu cartușe (mai puțin costisitor, dar cu o durată de viață limitată) și un filtru cu nisip (capacitate de filtrare excelentă, dar mai voluminos).
  • O husă de protecție pentru a feri piscina gonflabilă de frunze și alți poluanți atunci când nu este folosită.
  • Un kit de reparații care conține petice autoadezive.
  • Un kit de analiză a apei conceput pentru a monitoriza nivelul de clor și pH al apei din piscină.
  • O perie de piscină concepută pentru a curăța căptușeala piscinei.
  • Un skimmer pentru a scăpa de resturile plutitoare.

Acum că ai toate informațiile referitoare la piscinele gonflabile, poți alege modelul potrivit de la Artool!

Articole recomandate

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *