Cum scăpăm de muștele din bucătăria de vară

cum-scapam-de-muste-din-bucatarie

Fiecare gospodină s-a confruntat cu apariția muștelor în bucătăria de vară și nu numai. Ființele minuscule apar dintr-o dată într-un nor întreg: ieri nu era nimic acolo, iar astăzi dansează pe vesele din bucătăria ta de vară. Și se pare că nu prea fac rău, dar totuși nimănui nu-i place prezența lor. Astăzi, poți scăpa ușor de muștele din bucătărie cu produse din magazinul online artool.ro. Desigur, trebuie mai întâi să determini cauza apariției lor și apoi să determini metodele de luptă.

Destul de des, toamna și primăvara și mai ales vara, muștele îi deranjează în special pe locuitorii care au o bucătărie de vară. Și uneori sunt atât de multe încât nu știi ce să mai faci pentru a scăpa de ele. Din păcate, musca se înmulțește foarte repede. Prin urmare, dacă nu acționezi la timp, vei ajunge cu sute de muște în bucătărie, care sunt foarte enervante prin prezența lor.

Unele muște sunt chiar mai enervante decât suratele lor. Dacă remediile casnice nu te-au putut ajuta, trebuie să apelezi la remedii produse artificial și acestea sunt instrumentele care îți vor oferi cel mai mare succes:

Momeli pentru muște 

Momelile pentru muște sunt lipite de ramele ferestrelor și au un efect otrăvitor asupra lor. Muștele simt mirosul și sunt atrase de el și apoi cad fără viață pe pervazurile ferestrelor. Momelile sunt ieftine, eficiente și doar foarte rar trebuie schimbate. Dacă nu întâmpini probleme în a lăsa muștele să cadă pe pervazul ferestrei tale, problema cu muștele se va termina în curând.

Repeler de insecte

Mai puține substanțe chimice, dar mai multă tehnologie. Cu un ucigaș electric de insecte poți elimina toate insectele din spațiul tău de locuit. Muștele sunt atrase de lumină și ajung apoi la rețelele de înaltă tensiune. După doar un scurt contact, muștele cad în recipientul de colectare și pot fi aruncate.

Spray pentru insecte

Spray- ul pentru insecte este pulverizat pe suprafețele unde se află muștele. Acestea sunt de obicei ferestrele. Remediul rămâne acolo câteva săptămâni și are un efect similar cu momeala pentru muște. Trebuie să fii atent la instrucțiunile de utilizare și nu trebuie să utilizezi spray-ul în apropierea alimentelor.

Capcane lipicioase

Dacă muștele au ajuns în bucătăria de vară, în casă sau apartament, poți atașa capcane lipicioase pentru muște sau plante carnivore. Există și alte modalități mai plăcute, precum uleiuri esențiale de eucalipt sau lavandă. Muștele sunt respinse eficient de lampa cu parfumul care se răspândește. De asemenea, insectelor nu le plac curenții de aer. 

Plasa de insecte

Un mijloc încercat și testat este, desigur, plasa de insecte, care este atașată la ferestrele sau ușile bucătăriilor de vară, ferestrelor și balcoanelor. Cu plasa de protecție împotriva insectelor ai liniște față de insecte, muște, țânțari, albine și alte insecte. Plasa de insecte este foarte stabilă. Poate fi ataşată cu uşurinţă de rama ferestrei cu Velcro si astfel protejează împotriva micilor animale zburătoare de toate felurile. Dimensiunea ochiului este atât de mică încât nici țânțarii sau muștele nu pot trece. Nici măcar ploaia nu poate dăuna plasei de insecte.

plasa-pentru-usa-muste

În plus, poți folosi plasa și pentru a proteja hamacele în aer liber de muște și ţânţari. De asemenea, te poți relaxa și dormi în aer liber. Plasele împotriva insectelor sunt fabricate din materiale de foarte înaltă calitate, cum ar fi țesătura din fibră de sticlă acoperită cu PVC. Acest lucru le face extrem de rezistente la rupere și robuste. Deoarece sunt în contact constant cu vremea exterioară, plasa de insecte este deosebit de rezistentă la uzură atunci când vine vorba de ploaie, zăpadă și căldură. Rezistă cu ușurință la temperaturi de la -25 grade C și până la 120 grade C. Este, de asemenea, rezistentă la UV și, în caz de incendiu, se stinge automat după 10 secunde.

Articole recomandate

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *