De ce o masă suport pentru laptop îți va schimba viața în bine

masa-laptop

Un suport pentru laptop nu este doar un accesoriu opțional, ci este, de fapt, extrem de important pentru sănătatea ta și a laptopului tău. Asta deoarece în prezent laptopul este, fără îndoială, mai mult o necesitate decât un lux și nu ar fi greșit să spunem că aproape toți folosim un laptop fie pentru job, fie în timpul liber. 

Necesitatea este mama invenției.

Vorbele lui Platon sunt valabile și în cazul suporturilor pentru laptopuri; acestea au fost concepute în primul rând pentru a ușura munca celor care trebuie să-și petreacă toată ziua în fața unui ecran. Așadar, cum anume te ajută o masă suport pentru laptop pentru a-ți îmbunătățiți starea de sănătate? Principalul motiv este este legat de îmbunătățirea posturii. Diverse studii au arătat că o cantitate mare de tensiune este pusă pe gât atunci când ții capul înclinat cu 10-15° pentru o perioadă scurtă de timp. Cu toții folosim laptopul timp de ore întregi, așa că nu este dificil să calculăm efectul negativ pe care o postură greșită îl produce! Un suport pentru laptop ajută la închiderea acestui decalaj de unghi și aduce laptopul la nivelul ochilor, reducând astfel cantitatea uriașă de stres asupra corpului.

Pe de altă parte, una dintre cauzele problemelor de vedere este expunerea la ecrane digitale pentru perioade îndelungate de timp. Deși există o mulțime de produse disponibile care garantează că ameliorează tensiunea oculară, majoritatea acestora sunt doar parțial utile. Un suport pentru laptop te ajută ca efortul asupra ochilor să fie la cote minime atunci când ții laptopul în unghiul potrivit.

Viteza îmbunătățită la tastare 

Dacă ești student sau ai un job care presupune să petreci 8 ore pe zi stând în fața unui laptop, atunci cu siguranță ai experimentat cel puțin o dată dureri la nivelul articulațiilor mâinilor din cauza poziției incorecte. O masă suport pentru laptop îți permite să ții corect mâinile atunci când trebuie să tastezi perioade îndelungate de timp! Drept urmare, acest lucru ar putea îmbunătăți semnificativ viteza de tastare și, prin urmare, îți permite, să finalizezi munca mult mai rapid.

Organizarea eficientă a cablurilor  

Întrucât munca de acasă a devenit noua normalitate, este cazul să ne organizăm biroul cât mai eficient. Dacă folosești o tastatură, un mouse, difuzoare sau orice alt accesoriu separat de laptop, atunci o măsuță suport se va dovedi a fi de mare utilitate pentru tine! Aceasta te va ajuta să organizezi mult mai eficient toate dispozitivele de mici dimensiuni, păstrându-le totuși mereu în apropiere, astfel încât să nu mai trebuiască să te ridici de fiecare dată când ai nevoie de ceva.

masuta-laptop-1

Prevenirea supraîncălzirii laptopului

Motivele menționate mai sus se referă în principal pe îmbunătățirea mediului de lucru, dar iată un motiv pentru care este important să iei în considerare o măsuță suport: sănătatea laptopului tău! Un suport de bună calitate asigură o ventilație eficientă, astfel încât căldura generată de procesor să se disperseze cu ușurință. Ca rezultate, laptopul va avea o performanță mult îmbunătățită și, indirect, durata de viață a acestuia va crește.  

Flexibilitate în utilizare

Partea și mai bună este că poți utiliza un suport pentru laptop nu numai pentru laptop, ci și pentru cărți, tablete sau chiar pentru telefonul mobil. Scopurile multiple fac ca acest accesoriu să fie extrem de practic și pentru momentele în care nu folosești laptopul.

Libertatea unui birou mobil

Unul dintre avantajele laptopurilor este portabilitatea crescută, astfel că oriunde te-ai afla, poți oricând să ai propriul birou la îndemână. Îl poți folosi atunci când stai pe un fotoliu, pe canapea sau chiar în pat, fără a face sacrificii din prisma confortului.

Cauți o masă suport pentru laptop? Verifică oferta din magazinul nostru online!

Articole recomandate

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *